top of page

Baltcouplestherapy Group

Public·77 members

Cind Nai Mama Cui Sa Spui9 La(ML) întoarcerea lor de la mormânt, au povestit toate aceste lucruri celor unsprezece şi tuturor celorlalţi. 10 Cele ce au spus aceste lucruri apostolilor erau: Maria Magdalena, Ioana(MM), Maria, mama lui Iacov, şi celelalte care erau împreună cu ele. 11 Cuvintele acestea li(MN) se păreau apostolilor basme şi nu le credeau. 12 Dar(MO) Petru s-a sculat şi a dat fuga la mormânt. S-a plecat şi s-a uitat înăuntru, dar n-a văzut decât fâşiile de pânză, care stăteau pe pământ; apoi a plecat acasă, mirat de cele întâmplate.
Cind Nai Mama Cui Sa SpuiDacă ceva te supără într-o relație, trebuie să fii dispus să spui. S-ar putea să doară, dar tot trebuie să faci asta. Nimeni altcineva nu poate repara relația în locul tău și nici nu ar trebui. Așa cum, dacă faci sport te dor mușchii, dar asta le permite să crească din nou mai puternici, momentele de durere și vulnerabilitate din relație sunt singura modalitate de a face relația mai puternică.


Mama lui buna a murit de cancer si de cand a murit mama lui a inceput sa fie mai instabil. A mai avut o tentativa de sinucidere, cand s-a taiat la gat si l-a luat SMURD-ul. El facea asa pentru ca se simtea singur, fara mama, neajutorat, spune un prieten de-al tânărului.


Esti o femeie uimitoare si te admir. Tandretea, intelegerea si grija ta sunt nesfarsite. Stii sa insufli incredere in oameni si sa le dai curaj atunci cand au nevoie. La multi ani, draga mea mama, si fie multi ani de fericire sa se astearna inaintea ta.


Care tanara mamica nu a primit sfaturi de la mama proaspat devenita bunica, de la soacra super plina de invataturi, de la vecina curioasa din lift, de la matusi bune sau zgipturoaice sau colege si cumnate invidioase? Adunand toate aceste sfaturi, primite si transmise din generatie in generatiei cu mult sarg, am descoperit un intreg folclor de non-sensuri si ciudatenii.


ahahahhaha, sa mor de ras nu alta !!!! cu peshte pe la gura.... >)))))) ahahah Nu taia unghiile bebelusului cu foarfeca pana la 1 an ca se face hotz! Pina la un anisor, unghiile trebuie roase de mama! ))))))))) roase cu dintii ???? >D>D>D> da ce, suntem animale...?! ))) soacra-mea mi-o zis si mie una d-asta buna, cica daca ma sperie ceva, sa dau cu mana pe la c*r sa nu-i iasa coplului pete din nastere,pe corp.........doamne mare ti-e gradina! >))))))))))))


Dar aia nu scoate-ti copilul din casa pana la 40 zile....si nici mama...nu e scrisa arca!!!u una fata nu am scoso dar eu am iesit!!sa stau 40 de zile in casa eu nu am putut zici ca traim in puscarie,dupa gratii!!


dar... ce pacat mare a facut mama, a adus pe lume un suflet....? atunci criminalii, adulterii, violatorii cum de au voie in Biserica? bn, e adevarat ca sapunul de casa daca e facut corect reduce riscul iritatiilor, datorita ph-ului... iar socurile emotionale puternice pot opri lactatia... in rest..........foaie verde loboda gura lumii sloboda


De postnatal beneficiază mama. Postanatalul intră în concediu de maternitate care are maximum 126 de zile, iar condiția pentru a beneficia de el este să ai 12 luni de cotizare la concedii si indemnizații de asigurări sociale de sănătate.Sotul are șanse să se încadreze la concediu creștere copil care urmează postnatalului. Condiția este să fi realizat venituri supuse impozitului pe venit în ultimele 12 luni anterioare nașterii copilului. Mai multe detalii puteți obține de la Direcția de Asistență Socială din sectorul/orașul unde locuiți.


Condiția pentru a beneficia de concediu creștere copil este să fi realizat venituri supuse impozitului în 12 luni din ultimii doi ani anteriori nașterii copilului.Te rugăm să ne spui când este data estimativă a nașterii pentru a vedea dacă te încadrezi pentru concediu creștere copil.


Buna ziua.In 30 dec 2019 am inceput un nou job(cu continuitate),urmeaza sa nasc aproximativ in jurul datei de 10 .07.2020.Am inteles de la angajator ca inainte de a intra in prenatal trebuie sa iau zilele de Co(15 zile) aferente acesor luni lucrate si apoi sa intru in prenatal.Cum se calculeza acest prenatal daca este decalat fata de data de 1.05.2020 cind trebuia sa intru normal.Si daca este corect?


Dacă data nașterii e 1 Septembrie, calculează să intri în prenatal cu 63 de zile în avans față de aceasta data. E posibil ca nasterea sa mai intarzie (unele mamae ajung chiar și 84 de zile de prenatal). Tu trebuie să fii asigurată că iti iei prenatalul astfel incat in postanal sa iti ramana rămân minimum 42 de zile. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page